Kits historie om Casper & Victor – del 1

Jeg hedder Kit og jeg er mor til Casper og Victor – dette er min historie.

Hvor går det godt!

Jeg blev gift den 15-09-2018 med min dejlige mand Martin. Glæden blev ekstra stor da vi den 10-10-2018 fandt ud af at jeg var blevet gravid. Allerede 14 dage efter bestilte vi en privatscanning, da jeg var nervøs for om alt var som det skulle være. Min mor havde desværre mistet 3 gange i uge 11, så derfor havde jeg behov for at få tjekket om alt var okay. Martin og jeg ankom til scanningen og var super spændte. Cirka 30 sekunder inde i undersøgelsen blev glæden dobbelt så stor – det var TVILLINGER!!!

Glæden var kæmpe stor, men hold nu op der fulgte mange ekstra bekymringer med… Vi bor på 3. sal og hvordan skulle vi komme op og ned med barnevognen som ikke måtte stå i opgangen. Så vi gik på husjagt.

Den 06-12-2018 var vi til 12-ugers-scanning og begge drenge var præcis som de skulle være. Alle tal var super fine og vi var mega glade og meget lettede.

Den 21-12-2018 var vi igen til en privatscanning. Vi kunne simpelthen ikke vente med at finde ud af hvad der gemte sig inde i maven. Det viste sig at være 2 sunde og raske drenge. Casper og Victor ❤  

Den 06-02-2019 skrev vi under på vores nye hus som vi skulle overtage til april. Så kunne vi lige nå at få lavet det der skulle laves inden Casper og Victor ville komme til verden. Martin og jeg var ude den aften for at fejre huskøbet og det at Casper og Victor havde det godt.

Vores mareridt begynder

Mit vækkeur ringer kl. 06.30, den 07-02-2019, og i samme sekund går vandet. Jeg er 21+6 uger henne. Jeg ligger stadig i sengen og kalder på Martin. Jeg siger at han skal ringe til fødeafdelingen på Hvidovre Hospital. Jeg ringer selv til min mor og siger at hun skal skynde sig at komme fordi vandet er gået. Min mor når at komme inden ambulancefolkene og der er ren panik hos Martin og min mor. Jeg var selv i chok, men var meget fattet omkring hvad der skulle ordnes af praktiske sager inden vi skulle forlade lejligheden. Ambulancefolkene kommer og får mig lagt på en båre, men vi venter i 20 min inden hold nr. 2 af ambulancefolkene kommer. De skal være 4 til at bære mig ned fra 3. sal.

På vej ind til Riget begynder veerne. Vi ankommer og bliver kørt ind på en stue, hvor vi venter på at en læge skal komme og scanne mig. Vi venter i over 1 time på lægen og på den lille stue uden vinduer hænger der 2 billeder af nyfødte børn med deres mødre. Det er så hårdt at kigge på for jeg er godt klar over at det her er helt galt. Det viser sig at det kun er vandet der er gået ved den ene dreng. De fortæller mig, at normalt ved en tvillingefødsel så kommer de begge 2 men det er set før at fødslen stopper efter det første barn. Efter et par timer er jeg fuldt udvidet og har presseveer, så vi bliver kørt ind på en rigtig fødestue.

I næste afsnit vil jeg fortælle om Caspers fødsel, som du kan læse her

Her kan du skrive en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s