CuddleCot i Viljas navn

I november sidste år åbnede Andreas, min svigerinde og jeg for en indsamling til en CuddleCot i Viljas navn ❤

Jeg kan huske, at jeg ikke kunne forestille mig at det ville lykkes at samle alle de penge ind, som det krævede for at donere en CuddleCot til Roskilde Universitets Hospital (RUH). Men jeg blev kun positivt overrasket! Vi blev nemlig mødt af en kæmpe kærlighed fra vores netværk bestående af familie, venner og bekendte, som donerede penge og tilføjede medfølende og kærlige hilsner til os og Vilja. Derudover donerede mange forældre til englebørn også til minde om deres elskede små!
Det vil vi ALTID være taknemmelige for! Både for den anerkendelse, som vi oplevede fra vores netværk og den opbakning vi mødte fra ligestillede forældre, som selv mærker og forstår sorgen over at miste sit ønskebarn!

Meget symbolsk blev det, da vi på Viljas fødselsdag kunne gøre det officielt at vi var nået i mål med indsamlingen! Vi fik hurtigt bestilt en CuddleCot, som vi ventede håbefulde på.
Da vi endelig modtog den skete der så det, at Danmark blev lukket ned grundet Covid-19. Så der stod vi med en CuddleCot, som vi måtte vente med at aflevere til RUH. 

Sidste onsdag blev den længe ventede dag, hvor vi fik mulighed for at overrække CuddleCot’en til RUHs obstetriske afdeling! Der blev afholdt en respektfuld lille ceremoni med overlægen og jordemødre fra afdelingen til et lille glas alkoholfrit boblevand. Der var derudover en kommunikationsmedarbejder, tilknyttet RUH, som kom for at skrive en artikel til deres regionsblad. Hun stillede spørgsmål for at kunne oplyse regionens hospitaler, at der nu ville være mulighed for et nyt hjælpemiddel til forældre, der mister – et hjælpemiddel som er rart at have, men som alle håber aldrig vil blive nødvendigt at benytte. 

Takket være min svigerindes initiativ og alle jeres flotte bidrag fik vi en betydningsfuld oplevelse, hvor vi kunne overrække en CuddleCot til RUH til ære for Vilja og alle andre englebørn! CuddleCot’en er en gave, som stor tak for personalets støtte og vejledning, da vi stod midt i vores livs største tragedie!

Endnu engang af hjertet tak til alle jer der har bidraget til, at RUH fremadrettet kan tilbyde ulykkelige forældre at få tid og ro til at danne minder med deres elskede englebarn/englebørn! 

Selv små fødder sætter også spor! En evig kærlighed der bor i hjertet!

One thought on “CuddleCot i Viljas navn

Her kan du skrive en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s